17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

U Varaždin dolaze novi performeri i Mia Dimšić, a za kraj nedjelje žestoki Cold Snap

Subotnje izdanje rođendanskog Špancirfesta pokazalo je svu snagu najvećeg i najpopularnijeg hrvatskog festivala.

Bezbrojna dnevna događanja napunila su varaždinske ulice i parkove. Perfomeri, svirači, koncerti, radionice, predstave za djecu diktirale su užurbani i zabavni ritam tisućama posjetitelja koji su željeli upiti sve što sunčana subota na Špancirfestu pruža.

Večer je bila rezervirana za bogati glazbeni program. Najprije je talentirana, mlada Varaždinska ekipa: vokalisti Irma Dragičević i Neven Stipčić, plesačice Klara Markotić, Petra Kerhoni, Ida Šoltić, Sara Džaferi, FIlipa Zubić te Maja Kućar, koja je show režirala i koreografirala, donijela ne dašak, već vjetar Broadwaya i West Enda na Korzo.

Potom je jedinstvena i briljantna Josipa Lisac ponovno stvorila čaroliju kod vile Bedeković da bi na kraju moćni S.A.R.S. raspjevali cijeli Stari grad. Večernji program prepun glazbe, DJ-a, užitaka u Vinskom gradu i svega ostalog što Špancirfest nudi, nastavio se do duboko u noć.

Nedjelja neće zaostajati. Dolaze novi performeri, svi programi Špancirfesta bit će u punom pogonu, kod vile Bedeković igrat će se prva predstava – Muškarci.hr Umjetničke organizacije Teatroman i Satiričkog kazališta Kerempuh u režiji Maria Kovača, na Starom gradu najprije u 18.30 nastupa popularna i hvaljena Mia Dimšić, a u 22 nešto savim drugačije – moćni, žestoki, varaždinski Cold Snap dok ćemo na korzu opet imati glazbenu poslasticu s varaždinskom adresom – Trio Decoro s bendom (20h).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE