U subotu 22. kolovoza dođite na biciklijadu europskom biciklističkom rutom Amazon of Europe

biciklijada amazon of europe

Jedan od najljepših i netaknutih riječnih krajolika u Europi je tok rijeke Drave. Zajedno s brojnim partnerima iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije, TZ Varaždinske županije surađuje na projektu Amazon of Europe Bike Trail, kako bi stvorili model održivog gospodarskog razvoja regije, a istovremeno očuvali jedinstvenu prirodnu baštinu.

Rijeke su riznica velike biološke raznolikosti, okružene bogatom kulturnom baštinom i gostoljubivim ljudima – savršeno okruženje za biciklističku avanturu.

Biciklistička staza Amazon of Europe prvi je projekt koji povezuje pet zemalja u stvaranju modela održivog gospodarskog razvoja regije, uz istovremeno čuvanje jedinstvene prirodne baštine.

Pridružite se biciklijadi u subotu 22. kolovoza od 10 do 16 sati upoznajte dio velike europske biciklističke rute Amazon of Europe.

Osim bicikliranja po dravskim neasfaltiranim putevima u dužini 17 km, uz dva usputna zaustavljanja, prezentaciju aktivnosti na Dravi, kupanje i prekrasne vizure netaknute prirode, osiguran je i obrok na Dravskim bazenima. Cijeli program je za sudionike besplatan.

U skladu s ciljem održivog korištenja prirodne baštine broj sudionika je ograničen na 50, a prijave s imenom i prezimenom, kontaktom i godinom rođenja molimo pošaljite na: [email protected].com

Ostavi komentar