U samo dvije minute rasprodan pulski koncert Foo Fightersa

Foo Fighters
Foo Fighters, Foto: Foo Fighters FB

Foo Fighters su danas u samo dvije minute nakon puštanja u prodaju rasprodali sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. lipnja u pulskoj Areni.

Time je to postao i najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

Od same objave bilo je jasno da će koncert Foo Fightersa odjeknuti senzacionalno. Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje, u prostoru s najmanjim kapacitetom na kojem je band nastupao posljednjih deset godina, pojačan je činjenicom da su Grohl i momci za mjesto koncerta odabrali upravo pulsku Arenu. Imala je Hrvatska već neke brzo rasprodane koncerte u novijoj povijesti.

U jednom danu planule su sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i Davida Gilmoura u Puli, a manje od tri sata trebalo je Chrisu Cornellu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog. No interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra. Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli već sada postalo središnji rock događaj u regiji iduće godine.

Ostavi komentar