U pravom blagdanskom duhu: Podijeljeno više od 600 poklon paketa u Brezničkom Humu

Foto: Brzi mediji

Osobama slabijega imovinskog stanja, nepokretnima i teško pokretnim osobama kao i ovima koje žive u staračkim samačkim domaćinstvima proteklih su dana volonteri Društva Crvenog križa Varaždinske županije, gerontodomaćice i članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava podijelili više od 600 poklon paketa prehrambenih namirnica u kojima su bili piletina, vino, mlinci, ulje, brašno, jaja, krumpir, negazirana voda, čaj, kava, ulje, riža i šećer.

– Riječ je o onim namirnicama da bi blagdanski stol ovih božićnih i novogodišnjih dana bio potpuniji i kako bi oni potrebiti za blagdane bili sretniji, napominje ravnatelj Društva Crvenog Križa Varaždinske županije Nebojša Buđanovac, zahvalivši Varaždinskoj županiji, vatrogascima, gerontodomaćicama i volonterima Crvenog križa na inicijativi prilikom organizacije akcija.

Županijski vatrogasni zapovjednik Ivica Labaš izrazio je zadovoljstvo uključenošću u ovaj projekt.

– Kada treba pomoći, mi smo uvijek tu. Hvala Županiji što nas je prepoznala kao partnera na ovome projektu, odnosno nekoga tko može pomoći i odraditi posao, rekao je Labaš.

Načelnik općine Breznički Hum Zoran Hegedić zahvalio je vatrogascima i gerontodomaćicama s područja općine koji su sudjelovali u ovoj akciji i preuzeli poklon pakete potrebitima s područja Brezničkog Huma, te svima skupa zaželio sretan Božić i Novu godinu. (bm)

Foto: Brzi mediji

Ostavi komentar