U nedjelju se održava rekreativna planinarska manifestacija Hike&Walk Klek

U nedjelju 12. prosinca 2021. godine održati će se rekreativna planinarska manifestacija Hike&Walk Klek.

Turistička zajednica Karlovačke županije organizirala je besplatan prijevoz iz Karlovca i Duge Rese kako bi doživljaj izleta bio potpun. Pozivamo sve zaljubljenike u prirodu i planinarenje da se putem obrasca na našoj web stranici https://visitkarlovaccounty.hr/klek-hike-walk/ prijave na prvi Hike&Walk Klek pohod.

Ukupna duljina uspona iznosi nešto manje od 3 km, a za dolazak do vrha biti će potrebno oko sat i pol lagane šetnje. Na putu stazom do vrha sudionici će prijeći visinsku razliku od 577 metara, a sama zahtjevnost rute je srednje teška.

Za najbrže sudionike pripremili smo ugodna iznenađenja te će prvih 300 sudionika dobiti brendiranu majicu i planinarsku maramu s logom uspona, kao i kupon za besplatnu konzumaciju obroka koji će vas okrijepiti i zagrijati u ovo zimsko doba. Očekuje nas hladno i sunčano vrijeme, kao idealno za nedjeljni izlet u prirodi. Osim navedenoga planinarsko društvo Klek će posluživati besplatni topli čaj za one koji dođu do njihovog planinarskog doma. Po povratku u Bjelsko sudionici će se moći okrijepiti toplim obrokom kod lovačkog doma.

Hike&Walk Klek namijenjen je svim zaljubljenicima u prirodu i planinarenje koje pozivamo da se prijave putem web stranice https://visitkarlovaccounty.hr/klek-hike-walk/ te osiguraju svoje mjesto u autobusu.

Sve dodatne informacije možete naći na Facebook stranici ( & | Facebook).

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE