Tvrtka HANJES iz Trnovca Bartolovečkog: Nude dobar posao u perspektivnom okruženju

hanjes trnovec bartolovečki

– Zbog stalno povećanja opsega posla, u potrazi su za novim djelatnicima. Traže sljedeće profile: zavarivače, strojobravare, CNC operatere, radnike na mehaničkoj obradi (brusače), radnike u proizvodnji.

Poduzeće Hanjes osnovano je 1993. godine u Beču, a od 2008. godine smješteno je u Trnovcu Bartolovečkom u Zoni Sjever. Bave se proizvodnjom zahtjevnih komponenti za vozila, uređaje i postrojenja. Zbog stalno povećanja opsega posla, u potrazi su za novim djelatnicima kojima se pri zapošljavanju u firmi Hanjes otvaraju mnogi izazovi i nude mogućnosti stalnog usavršavanja.

Zapošljavaju i kontinuirano traže sljedeće profile: zavarivače, strojobravare, CNC operatere, radnike na mehaničkoj obradi (brusače) i  radnike u proizvodnji.

Također nude mogućnost obavljanja stručne prakse pod stručnim mentorskim vodstvom, a nakon završetka školovanja i sigurno zaposlenje. Traže ambiciozne ljude koji žele učiti i napredovati.

Mladim ljudima, pripravnicima, studentima, nude poticajnu poslovnu okolinu za stjecanje novih i relevantnih stručnih znanja u cilju potpunog ostvarenja vlastitih potencijala.

Ukoliko ste se prepoznali i zainteresirani za rad u perpesktivnom okruženju, slobodno se obratite tvrtki Hanjes, Gospodarska 10 u Zona Sjever Varaždin u Trnovcu Bartolovečkom na telefon +38 542 683 575 ili dodatne informacije potražite na njihovoj web stranici www.hanjes.com

Poduzeće spaja kvalitetu, know-how, moderne proizvodne metode i fleksibilnost s inovativnim idejama uz stalna ulaganja u moderne tehnologije, a kao produkt nastaju kvalitetni proizvodi i rješenja po mjeri klijenta, od koji je najveći Siemens.

Ostavi komentar