Tražite gume? Gumiimpex je pravi izbor za vas!

GUMIIMPEX-GRP d.o.o. Varaždin je vodeći distributer automobilskih guma u Hrvatskoj. Pa tako plasira na domaće tržište automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača guma Goodyear, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Hankook, Pirelli, Sava, Starmaxx, Torque i dr. Uz širok izbor dimenzija i profila svih vrsta guma, te odlične cijene zimskih guma, vozači mogu koristiti i povoljne uvjete plaćanja – na rate, bez kamata.

Zakon u Hrvatskoj propisuje obaveznu zimsku opremu od 15.11. tekuće do 15.04. sljedeće godine. Kako biste povećali svoju sigurnost na cesti i izbjegli novčane kazne kupite i montirajte zimske gume što prije.

Već pri temperaturi od 7ºC, a osobito na nižim temperaturama, samo su zimske gume dovoljno elastične da dobro prianjaju uz podlogu jer su napravljene od mekše gumene smjese. Zimske gume imaju na blokovima gaznog sloja i do pet puta više lamela i kanala nego ljetne, što je za snijeg i bljuzgavicu nezamjenjiva prednost.

Pri kupnji auto guma važno je određivanje točnih dimenzija auto guma koje idu na vaše vozilo, što možete saznati od svog vulkanizera ili jednostavno iščitati s auto guma koje su već montirane na kotače vašeg automobila.

Kad je riječ o dimenzijama gume, treba ostati pri tvornički određenim mjerama, dok o marki i modelu svatko može razmisliti zavisno o stilu vožnje i vrsti prometnica kojima se najviše kreće.

Sve o ponudi zimskih guma možete saznati putem Gumiimpex web trgovine www.gumiimpex.com gdje nudimo preko 2000 različitih dimenzija guma različitih brendova. Sigurnom i pouzdanom kupovinom online možete nabaviti gume za putnička i teretna vozila, autobuse, radne strojeve, traktore i viličare. Kupljene gume možete montirati u vulkanizerskim servisima Gumiimpex u Varaždinu i Zagrebu ili gume dostavljamo na vašu adresu u roku 3 radna dana.


Gumiimpex je tu za Vas i Vašu sigurnost u prometu!

Gumiimpex-GRP d.o.o.

P. Miškine 64c, 42000 Varaždin

Tel: 042 404 533, e-mail: [email protected]

Radno vrijeme: pon – pet 7-18h i sub 7-13h

Ostavi komentar