Thalassotherapia Crikvenica: Blagotvoran učinak na organizam, rehabilitaciju, prevenciju i odmor

thalasoterapija crikvenica

Thalassotherapia Crikvenica – Medicinski centar sa stoljetnom tradicijom u primjeni talasoterapije u svrhu medicinske rehabilitacije, zdravstvene prevencije i odmora

Do ozdravljenja talasoterapijom

Blaga i povoljna mediteranska klima i mikroklima, čist zrak, toplina sunca, ljekovite kapljice morske soli i aromatično bilje darovi su kojima priroda nesebično obasiplje Rivijeru Crikvenica. Prirodni ljekoviti činitelji u ovome kraju, poput klime, čistoće zraka, morske vode, sunčevog zračenja i biljnog pokrova, čuvaju naše zdravlje, pomažu u prevenciji, oporavku i rehabilitaciji raznih bolesti i poboljšavaju kvalitetu života. Krijepe i jačaju tijelo, duh i um.

Talasoterapija stvara kompleksan blagotvoran učinak na organizam čovjeka. Uporaba svježe morske vode potiče izmjenu minerala i toksina između tijela i vode. S mora se uvijek vraćamo u punoj snazi i “napunjenih baterija”. More je izrazito bogato mineralima i živim organizmima, zbog čega je tako jedinstveno.

Zrak na Rivijeri Crikvenica odlikuje se iznimnom čistoćom i raspršenim zdravim oligomineralima, a njegovu ljekovitost povećava visok postotak ozona, klora, natrija i joda te optimalna vlažnost. U zraku su zabilježene tek minimalne koncentracije štetnih alergena. Savršena simbioza morskog i planinskog zraka s česticama morske soli i kapljicama eteričnih ulja ljekovitih mediteranskih biljaka pruža sjajne uvjete za liječenje, oporavak i čišćenje gornjih i donjih dišnih putova. Crikvenički zrak znatno olakšava disanje, poboljšava koncentraciju i raspoloženje i jača vitalnost.

Implementacija prirodnih ljekovitih činitelja svojstvenih moru i primorju, morskog zraka, blagotvorne klime i čiste morske vode dokazano je učinkovita u liječenju i prevenciji čitavog niza bolesti, posebice kroničnih i alergijskih bolesti dišnog sustava te tegoba povezanih sa sustavom za kretanje.

Kontakt

Thalassotherapia Crikvenica

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju PGŽ

Gajevo šetalište 21, 51260 Crikvenica

T: 00385 51 407 666; 407 636

F: 00385 51 785 062

E: [email protected]

www.thalasso-ck.hr

Ostavi komentar