Sve vrste vulkanizerskih usluga potražite u Gumiimpexu u Varaždinu!

gumiimpex

Vulkanizerski servisi Gumiimpexa u Varaždinu i Zagrebu pružaju brze i visoko standardizirane vulkanizerske usluge svim korisnicima prema zahtjevu međunarodnog Michelinovog standarda vulkanizerskih servisa, koji se najmanje jednom godišnje redovito provjerava. Gumiimpexovi servisi na tim kontrolama i u putničkom, i u teretnom programu vulkanizerskih usluga redovito dobivaju najviše ocjene, što je jamstvo njihove visoke i ujednačene kvalitete.

Najsuvremeniji vulkanizerski servisi, kroz cjelodnevno radno vrijeme korisnicima pružaju sve vrste vulkanizerskih usluga: demontažu i montažu guma s balansiranjem kotača, provjeru tlaka u svim pneumaticima uključujući i rezervni, popravke manjih oštećenja guma, a vozači mogu svoje gume ostaviti na uslužnom čuvanju ili ih predati na besplatno zbrinjavanje ukoliko su dotrajale.

Gumiimpex-GRP je vodeći distributer automobilskih guma širokog programa primjene koje na tržište plasira kao partner svjetskih korporacija najjačih robnih marki auto guma.

Pa tako na domaće tržište plasira automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača guma kao što su: Goodyear, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Hankook, Continental, Matador, Pirelli, Sava, Starmaxx, BKT i brojni drugi.

Kod kupnje guma stručnjaci Gumiimpexa rado savjetuju vozače za dobar odabir guma koje će im pružiti najveću sigurnost i performanse u vožnji. U servisu se mogu kupiti i aluminijski ili čelični naplatci (felge) različitih tipova i dimenzija.

Prostrana skladišta za putnički i teretni program, na samoj lokaciji vulkanizerskih servisa, logistička je podrška te omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu za sve kupce auto guma, gumeno tehničkih proizvoda i obnove teretnih guma.

Kupite gume online

Posjetite Gumiimpex web trgovinu i saznajte sve informacije o gumama. Zanima Vas cijena, ponuda, kvaliteta guma, sve to možete saznati na www.gumiimpex.com. Očekuje Vas preko 2000 različitih dimenzija guma. Sigurna i pouzdana kupovina pravi je užitak zbog jednostavnog naručivanja, plaćanja i dostave. Ljetne, zimske, kombi, 4×4 gume, SUV gume, teretne, traktorske gume, gume za radne strojeve; sve to nudimo u našoj web trgovini. Rok dostave iznosi 2 – 4 radna dana.

Gumiimpex je tu za Vas i Vašu sigurnost u prometu!


Gumiimpex-GRP d.o.o.

P. Miškine 64c, 42000 Varaždin

Tel: 042 404 533, e-mail: [email protected]

Radno vrijeme: pon – pet 7-16h i sub 7-13h

Ostavi komentar