Studentski zbor i Uprava FOI-ja pozivaju svoje studente iz mjesta pogođenih potresom da im se jave!

FOI Varaždin
FOI Varaždin, Foto: Facebook/FOI

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu na inicijativu Studentskog zbora FOI-ja organizira izravnu pomoć za studentice i studente FOI-ja i njihove najbliže na području pogođenom potresom. Studentski zbor će uz potporu Uprave FOI-ja u narednim danima osobno kontaktirati svaku studenticu i studenta na području Siska, Petrinje Gline i okolnih potresom pogođenih mjesta i na temelju njihovih potreba nastojati im osigurati potrebnu pomoć i potporu.

Možete se javiti i direktno na facebook stranicu Studentskog zbora FOI-ja ili na mailove: [email protected] ili [email protected].

Fakultet organizacije i informatike izvodi stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP) u Sisku, a sa područja pogođenim potresom na svim studijskim smjerovima FOI-ja studira oko 200 studenata. FOI je odlučio pružiti direktnu potporu svojim studentima, na način da će uskoro donijeti odluku o smanjenju školarina i troškova studiranja za studente Fakulteta organizacije i informatike iz područja zahvaćenih potresom te izaći u susret studentima vezano uz rokove kolokvija i ispita koji su inicijalno bili planirani početkom siječnja. Sve potrebne informacije bit će dostupne putem mrežnih stranica, društvenih mreža, ali i direktnim pristupom prema studentima – izjavila je dekanica prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Fakultet organizacije i informatike ima organizirano i Psihološko savjetovanje na daljinu, a kojeg provodi psihologinja prof. dr. sc. Violeta Vidaček-Hainš, pa pozivamo sve studente koji imaju potrebu razgovarati o novonastaloj situaciji, emocijama i kvalitetnim načinima suočavanja s postojećom situacijom pozivamo da se jave. Svi kontakt podaci dostupni su na FOI mrežnim stranicama.

Ostavi komentar