Srebrni Vatreni sletjeli u Hrvatsku, na Trgu bana Jelačića ih čeka desetak tisuća razdraganih navijača

Vatreni sletjeli u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman
Vatreni sletjeli u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman, Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Veći dio ranog popodneva navijačko uzbuđenje je u Hrvatskoj na vrhuncu jer se čeka da sleti na Aerodrom Dr. Franjo Tuđman avion sa srebrnom hrvatskom reprezentacijom.

Pogotovo je živo na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje nogometaše čeka destak tisuća ljudi, da ih pozdrave i s njima proslave fantastičan nogometni uspjeh.

Nešto prije 15 sati avioni Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poletjeli su da dočekaju avion Vatrenih na ulasku u hrvatski začni prostor.

MIG-ovi i avion sa srebrnim nogometašima je preletio u 15:12 sati na veliko veselje svih navijača. Nikome nije teško čekati iako je avion kasnio više od dva sata od prvotno najavljenog vremena dolaska. Prekrasni prizori za pamćenje!

navijači Trg bana Jelačića
Navijači na Trgu bana Jelačića u 15:15 sati, trg je krcat već satima

Avion s natpisiom “Bravo Vatreni!” Croatia Airlinesa je sletio u 15:22 sati. Tamo su dobili i svoj crveni tepih. Djelatnici zračne luke, pa čak i policija za ovu su priliku obukli kockice.

Luka Modrić, Davor Šuker i Zlatko Dalić prvi su izašli iz aviona noseći hrvatsku zastavu. Ljudi na aerodromu su im skandirali “šampioni”. I nogometaši su vidno uzbuđeni, pjevaju “Moja domovina” i plešu.

Vatreni slave, penju se po autobusu i pjevaju iz petnih žila s navijačima, ma kakva je to ekipa!

I u samoj zračnoj luci ih čekaju navijači, a kako reprezentativci u centar Zagreba idu otvorenim autobusom navijači će ih moći pozdraviti cijelom trasom!

Prekrasni prizori jedinstva u Hrvatskoj koje će pamtiti generacije!

Ostavi komentar