Špancirfest ulazi u završnicu – svjetska acapella atrakcija Voca People u petak

Voca People
Voca People

Špancirfest ulazi u završnicu. Iako je program i preko tjedna bio bogat, a varaždinske ulice i trgovi puni svakog dana i noći, ipak je završni festivalski vikend posebna prilika za posjetiti najveći, najraznovrsniji i najpopularniji hrvatski festival.

U petak 25. kolovoza, na Croatia osiguranje pozornicu kod vile Bedeković stižu spektakularni The Voca People. The Voca people su acapella sastav iz Izraela, a njihov show, sastavljen od nevjerojatnih vokalnih izvedbi poznatih hitova s dodatkom komedije, teatra, interakcije s publikom i snažne energije koja ih prožima, čini ih jednom od najzanimljivijih glasovnih atrakcija današnjice. Obišli su cijeli svijet, a na Špancirfest dolaze odmoreni od velike i iznimno uspješne turneje po Kini u sklopu koje su u 30 dana održali čak 22 koncerta i skupili milijune novih obožavatelja.

The Voca People će nastupiti na prelijepoj Croatia osiguranje pozornici kod vile Bedeković, a ulaznice za ovaj vrhunski acapella show mogu se kupiti na web stranici Špancirfesta odnosno u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima te, ukoliko se koncert ne rasproda, na prodajnom mjestu preko puta ulaza na Croatia osiguranje pozornicu.

Gramophonedzie, PEZNT, E-BASE i The Shapeshifters stižu u Kraljevsku zonu Špancirfesta

Vrhunac atmosfere Špancirfesta rezerviran je uvijek za posljednji vikend održavanja. Ove godine on je u Kraljevskoj zoni posvećen najjačim domaćim DJ-evima uz gostovanje svjetski poznatih imena elektronske glazbe kao što su The Shapeshifters i Gramophonedzie uz napomenu da svi oni u petak 25. te subotu 26. kolovoza u Varaždinu nastupaju sasvim besplatno!

Na glavnoj pozornici uz Stari grad program večeras u 20 sati otvaraju Sowas i DJ Kay Zrill, a točnu u 23h pult preuzima Marko Milićević poznatiji pod pseudonimom Gramophonedzie, koji se može pohvaliti singlom Why Don’t You i 1. mjestom MTV Dance Charta britanskog MTV-ja. Nakon njega, od 1 sat iza ponoći pa sve do 4 sata ujutro, glazbu će puštati PEZNT koji je producirao više od 140 glazbenih izdanja za široku lepezu renomiranih svjetskih underground izdavačkih kuća te bio prvi hrvatski DJ predstavnik na najboljim svjetskim glazbenim događajima kao što su Amsterdam Dance Event i Miami’s Winter Music Conference.

Subotnji Špancirfest Club u Kraljevskoj zoni započinje nastupom Mindmillsa i DJ-a Pintha InTheHouse u 20 sati. Ovaj je Varaždinac na house sceni prisutan već 15 godina, a poznat je po svojim dugim i veselim setovima te glazbenim odabirom kojim je u stanju rasplesati baš svaki podij. U 23 sata na pozornicu stupa britanski duo The Shapeshifters, vlasnici hitova Lola’s Theme, Back to Basics, Incredible i Sensitivity, te jedna od trenutno najtraženijih klupskih atrakcija u Europi, dok će Legendarni E-BASE, pionir house glazbe u Hrvatskoj, glazbu puštati od 1 sat iza ponoći do 4 sata ujutro.

U Kraljevskoj zoni posjetitelje očekuje i bogata ponuda street fooda, zalogaji s potpisom Renéa Bakalovića te preko 15 vrsti piva i ponuda vina iz svih Hrvatskih regija. Dnevni program od 10 sati ujutro nudi zabavu za sve uzraste – od dječjeg adrenalinskog parka i brijačnice Gospona Fulira do radionice restauracije starinskih motocikala uz brojne druge popratne sadržaje.

Ulaz na sve atrakcije u Kraljevskoj zoni je besplatan, a kompletan program možete pronaći na spancirfest.com/program/kraljevska-zona/.

Raskošna i raznolika gastro ponuda Špancirfesta

Ovogodišnji festival, sa svim svojim stotinama raznih programa i sadržaja, napravio je iskorak i u još jednom smjeru te je njegova gastro ponuda najraskošnija do sada.

Maštovita street-food te pivska i vinska ponuda Kraljevske zone, Vinski grad s vrhunskim hrvatskim, slovenskim i mađarskim vinima te vinu i njegovoj iznimnoj kvaliteti prilagođenom ponudom delikatesa, brojni izlagači s ponudom tradicionalnih i manje tradicionalnih proizvoda, slatkih i slanih, toplih i hladnih delicija na svim ulicama i trgovima Špancirfesta samo su neke od gastronomskih atrakcija koje će vas dočekati u Varaždinu.

Ljubav ide kroz želudac, a kušate li samo djelić raskošne gastro ponude, zauvijek ćete se zaljubiti u Špancirfest.

Ostavi komentar