Ritam poezije na Špancirfestu u petak 23. kolovoza

naslovnica ritam poezije

Udruga Ritam misli poziva na poetsko glazbeni program, Ritam poezije na Špancirfestu koji će se održati 23. kolovoza 2019. godine u 20 sati u atriju Franjevačkog samostana u Varaždinu (ulaz iz Uršulinske ulice). U slučaju lošeg vremena program se seli u Multimedijalnu dvorani palače Herzer, GMV.

Poezija i glazba ponovno će nas povezati u harmoniju u kojoj će se ispreplitati različiti jezici darujući posjetiteljima i izvođačima pregršt emocija. Organizator najavljuje program:

– Upoznat ćemo se s poezijom pjesnika, Ramunė Brundzaitė (Litva) i
Maarten Inghels (Belgija). U programu će sudjelovati zagrebački glumac Zvonko Novosel  te mnogi hrvatski i slovenski pjesnici, a cjelokupnu sliku ljepote emocija svakako će začiniti naši prijatelji glazbenici, nezaobilazan zbor Kapela Paulina Warasdin pod dirigentskom palicom maestra Zdenka Kušćera te slovenski kontrabasista Manč Kovačič, koji će na neobičan način približiti poeziju glazbe glazbi poezije. Dočekajmo vatromet uz poeziju i glazbu.

Voditelji i moderatori programa su pjesnički par Ljubica Ribić i Milan Novak, a njima će se kao voditeljica pridružiti Edita Kutnjak Zlatar i kao prevoditeljica Eva Premk Bogataj, predstavnica partnerskog festivala Dnevi poezije in vina, Ptuj.

Ostavi komentar