Razgledajte Trex modularne kuće 6.srpnja na Aerodromu u Pribislavcu!

trex modularne kuće

Već drugu godinu zaredom, 6.srpnja, Trex modularne kuće otvaraju svoja vrata za sve zainteresirane.

Zavirite u suvremenu, pametnu niskoenergetsku kuću i provjerite kako izgleda budućnost stanovanja.

Trex modularne kuće jedinstveni su hrvatski proizvod koji svojim inovativnim načinom “gradnje” donosi revoluciju u gradnji kuća i stanovanju općenito.

U kuću redovito dodaju novitete pa će, ako ste već bili kod njih u posjsti, to biti najbolja prigoda da ocjenite je li interijer sada dojmljiviji nego ranije. Za one koji će prvi puta posjetiti Trex kuću, očekuje Vas najbolja prilika da se upoznate sa svim novitetima.

Stambeni moduli koji omogućuju da se kuća proširuje i smanjuje – sastavlja i rastavlja jednostavno poput kockica, automatizirani sustav upravljanja kućom i konstrukcijski elementi koji omogućuju nevjerojatno niske troškove života samo su dio stvari koje ćete moći vidjeti i iskusiti na danu otvorenih vrata.

Bez obzira da li ste trenutno u potrazi za novim domom ili ne, dan otvorenih vrata savršena je prilika za upoznavanje sa kućom budućnosti.

Pokazna Trex kuća nalazi se u Pribislavcu kraj Čakovca na prostoru sportskog aerodroma Aerokluba Međimurje koji ujedno za prvi vikend u srpnju najavljuje atraktivan i vrlo dinamičan program tijekom kojeg će, uz ostalo, posjetitelji moći isprobati let avionom, jedrilicom, akrobatskim avionom, uživati u panoramskim letovima diljem regije ili pak se sami iz svih kuteva uvjeriti u kvalitetu Trex kuće, pa time i – iz zraka.

U suradnji s međimurskim pilotima od 08:00 sati neće nedostajati sadržaja, pa će tako biti dio namijenjen za djecu, za obitelji, bogata gastronomska ponuda, video sadržaji, nagradne igre, posjetitelji će po prvi puta imati priliku vidjeti i individualne module na putu na montažu, video prezentacije montaža, interaktivne radionice “složi svoju Trex kuću” i niz drugih atrakcija koje će zatvoriti Dan otvorenih vrata oko 19:00 sati, ali i poslužiti kao uvod u večernji spektakl!

Vrata otvaraju u 8:00 sati ujutro, a dan će zaključiti besplatnim koncertom Alena Slavice u 19:00 sati!

Vidimo se 6.7. u Pribislavcu


Ukoliko želite kvalitetno razgledati pokaznu Trex modularnu kuću te biti sigurni da će njihovi prodajni referenti odgovoriti na baš sva vaša pitanja, javite im se i dogovorite individualni pokaz kuće, mimo ovog događaja. Individualni pokaz moguće je obaviti svakim radnim danom u vremenu od 8:00 – 15:00 sati i u subotu od 8:00 – 12:00 sati.

Više informacija potražite na njihovoj web stranici Trex

Ostavi komentar