RASADNIK IVA: Pozdrav proljeću!

iva 1
Vrijeme je za početak proljetne sadnje, poručuju iz Rasadnika Iva

U društvu prijatelja, poslovnih partnera i vjernih kupaca, Rasadnik Iva, obilježio je početak još jedne proljetne sezone. Dolazak proljeća, za sve ljubitelje bilja, znači i početak proljetne sezone sadnje raznog drveća i ukrasnog grmlja. A ulazak u novu sezonu, obilježen je i predstavljanjem nove linije proizvoda – europske bonsai forme u priprem koja se u Rasadniku proizvodi tijekom proteklih 5 godina, a sudeći po potražnji i dobroj prodaji predstavlja novu nadu našeg rasadničarstva.

Paletom svojih proizvoda ali i proizvoda njihovih partnera, Rasadnik Iva, na ulazu u Štefanec, dostupan je svim “zelenim ” prijateljima već 19 godina. Počevši sa 4 hektara i 100 m2 prodajnog prostora, stigli su do današnjih 20 ha površina pod kulturom ukrasnog listopadnog drveća sa 200 000 sadnica, tu je i plastenik od 150 m2, kontejnerište te vanjski prodajni prostor 8000m2.

Sadnice se, osim za potrebe domaće hortikulrurne izgradnje, proizvode i za izvoz i to uglavnom za Poljsku, Sloveniju, Mađarsku, Nizozemsku i Srbiju.

Na istoj lokaciji ( uz cestu Čakovec – Prelog) posluje i Vrtni centar IVA, sa širokom ponudom bilja ali i ostalih potrepština za vrt, dvorište i stan.

 

Ostavi komentar