Prijavite se na 1. Marofski mini trail od 5km

Produžene su prijave za “1. Marofski mini trail – 5 km”. Turistička zajednica Grada Novog Marofa priključila se AK Varaždin u  organizaciji pravog praznika trčanja koji će se održati u subotu, 5.9.2020. u Novom Marofu i tako podržati događanja koja pridonose dodatnoj promociji našeg kraja kao destinaciji aktivnog turizma.
Da i Novi Marof ima stazu za trail moći će se uvjeriti svi koji se prijave na utrku dužine 5 km. Prilagođena je rekreativcima ali i ozbiljnim trkačima i gotovo svi je mogu završiti. Pa i hodanjem ako treba.  1. Marofski mini trail održat će se uz još dvije utrke tog dana.   Utrka Ivanec – Grebengrad dobila je svoj cilj u Novom Marofu i biti će pravi “1.brdski maraton”  za one  najizdržljivije, a koji će trčati punih 42 km.
Za sve koji su spremniji za malo kraće dionice ponuđena je utrka od 14 km –  “FUN & PAIN TRAIL” koja starta na Čevu, a cilj joj je također u Novom Marofu.
U svakom slučaju biti će to jedno lijepo i pozitivno druženje kod Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” gdje će se sastati svi trkači. Svi koji o trčanju i rekreaciji samo razmišljaju sad imaju priliku izbliza vidjeti kako sve to funkcionira ali i priključiti se školi trčanja. Biti će tu i mali sajam zdrave hrane, pa svakako navratite. I prijavite se.
Više o prijavama na stranicama AK Varaždin.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE