Prekrasna Gabriela Hrženjak nažalost ispala iz RTL Zvijezda zbog krive pjesme!

Gabriela Hrženjak slavujka čakovečkog benda Genove nažalost više neće biti natjecateljica showa RTL Zvijezda. Prošlog tjedna izborila je ulazak u top 10, a danas je nastupila glazbeno natjecanje.

Nastupila je sa zahtjevnom pjesmom Whitney Houston Queen of the night. Opet s brzom pjesmom koje joj očito ne leže, kao što je to bio i prethodno slučaj kada je prošla dalje, ali se vidjelo da joj takve stvari ne leže.

Zašto nije dobila pjesma koja joj bi više odgovarala, nekakvu baladu koje su većinom pjevali drugi kandidati, koju bi ova sjajna pjevačica Genove iz Čakovca sigurno savršeno izvela pitanje je za njezinu mentoricu, kao i produkciju showa.

Uglavnom, Gabriela je zaslužila puno više od ovoga gdje je zaustavljena, a da joj nije bilo lako u trenutku kada se show snimio pokazale su i njezine suze zbog preranog ispadanja.

Ali, ovo je ipak samo show koji je već ionako iza nje, iako tek sad ide u televizijskom programu, tako da za njezin sjajan glas sigurno ima još puno većih izazova nego je to bilo ovo.

 

Ostavi komentar