POSTOJI DOVOLJNO DOKAZA: Smiljana Srnec u zatvoru do 30. rujna, na sudu zaplakala

Optužno vijeće koje je potrajalo otprilike sat i pol zaključilo je da postoji dovoljno dokaza da se potvrdi optužnica protiv Smiljane Srnec, piše 24sata.hr

Optužno vijeće koje je potrajalo otprilike sat i pol zaključilo je da postoji dovoljno dokaza da se potvrdi optužnica. Istražni zatvor je i dalje na snazi te Srnec ostaje u zatvoru najmanje do 30. rujna.

Srnec je potreseno primila vijest o činjenici da će joj se suditi. Smiljana Srnec (45), protiv koje je prošli mjesec podignuta optužnica zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić (23), čiji je leš pronađen u veljači u škrinji obiteljske kuće Srnecovih u međimurskom Palovcu, u lisicama i u pratnji pravosudnih policajaca je dovedena u četvrtak na Županijski sud u Varaždinu.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Na pitanje novinarke da li se osjeća krivom, Smiljana je rekla da nema komentara, zaplakala i rekla da nije kriva. Na sud je došao i njezin odvjetnik.

Tužiteljstvo smatra da je Srnec ubila svoju sestru s najmanje pet udaraca tvrdim predmetom po glavi prije 19 godina usmrtila sestru čije je tijelo 16. veljače ove godine pukim slučajem pronađeno skriveno u zamrzivaču u hodniku obiteljske kuće.

Ostavi komentar