Postavljena rasvjeta na parkiralištu Županijske bolnice Čakovec

Izvor: Grad Čakovec

Veliku promjenu, posebice u večernjim i noćnim satima, primijetili su i pozdravili korisnici, ali i djelatnici Županijske bolnice Čakovec, piše Grad Čakovec.

Posebice u segmentu sigurnosti, kako je Grad Čakovec postavio dva nova rasvjetna tijela kojima su osvijetljeni glavna prometnica do bolnice i parkiralište.

Građani i korisnici bolnice istakli su potrebu za javnom rasvjetom, pa je Grad postavio dva metalna stupa i konzole između parkirališta i ceste, sveukupne vrijednosti oko 50 tisuća kuna.

Svjesni kako svi Međimurci gravitiraju čakovečkoj bolnici, u Čakovcu nisu dvojili oko investicije za koju je izrađen elaborat i koja će u konačnici građanima dati puno veću vrijednost od samog financijskog dijela projekta.

Ovo je još jedan pozitivan primjer ideje Grada Čakovca u kojoj se komunicira da su građani ti koji odlučuju o svom gradu, potrebama diljem Čakovca i pripadajućih mjesnih odbora te da će se sve potrebe koje su u financijskim i ostalim projektnim mogućnostima odraditi i to u rekordnom roku.

Pritom spomenimo kako je s vremenskim prilikama i ljetnim mjesecima izvršeno interventno održavanje javne rasvjete u vidu izmjene dotrajalih i oštećenih rasvjetnih tijela diljem grada, a otklonjeni su i prijavljeni kvarovi na podzemnoj mreži, na više lokacija. Oko 300 tisuća kuna tako je uloženo za radove na reflektorima Doma sindikata, rekonstrukciju i dopunu javne rasvjete u ulici Vladimira Nazora, dopunu u Štefancu, Ivanovcu, Savskoj Vesi, Novom Selu Rok, Kuršancu i Novom Selu na Dravi, proširenje javne rasvjete u Putjanama, obnovljen je i rasvjetni stup u Kolodvorskoj ulici u Čakovcu, nabavljene i ugrađene solarne lampe na određenim lokacijama te između ostalog zamijenjen rasvjetni stup u ulici Otokara Keršovanija.

Izvor: Grad Čakovec
Izvor: Grad Čakovec

Ostavi komentar