Posebne akcije povodom pete godišnjice Agrocentra Nedeljanec

Ovog petka, 7. travnja, Agrocentar Lupres u Nedeljancu proslavit će 5. godišnjicu otvorenja Agrocentra Nedeljanec.

Da će vam se isplatiti posjetiti ih na njihov rođendan organizator najavljuje posebne akcije: Lumax 1/1, BC hibrid klipan; KWS krabas. Kosilice i trimeri pak su sniženi za 10 posto, a 5 posto je na sav ostali asortiman.

Svaki kupac sudjelovat će u tomboli s bogatim nagradama; 1. nagrada ženski bicikl, 2. nagrada visokotlačni perač, 3. nagrada leđna prskalica i još mnogo utješnih nagrada.

Velika proslava s muzikom, roštiljada za svoje kupce i poslovne partnere, nastup KUD-a.

I da podsjetimo, tvrtka Lupres iz Bartolovca prvi je poljoprivredni centar u varaždinskom kraju, smješten na glavnoj cesti prema ulazu u grad Varaždin. Osim u Bartolovcu, Lupres ima i Agrocentar u Nedeljancu, u Varaždinskoj ulici 79. Svojim širokim asortimanom i veličinom prodajnog prostora te velikim parkiralištem zadržao je mjesto lidera u ovom kraju.

Da bi vaša proizvodnja bila sigurna i unosna, Lupres kontinuirano prati potrebe u proizvodnji stočne hrane, a stručno osoblje svojim kupcima pruža adekvatan način savjetovanja. Zbog vlastite ekološke osviještenosti Lupresovi djelatnici nude i širok asortiman ekoloških pripravaka, sve od ekoloških sredstava za zaštitu bilja, ekološkog sjemenja pa do ekoloških supstrata. Uz širok asortiman stočne hrane, repromaterijala, sadnog materijala i rezervnih dijelova, u njihovim Agrocentrima možete odabrati i asortiman za konvencionalnu poljoprivredu.

Ako pak tražite nešto za široku potrošnju, preporučujemo vam da kod njih potražite i sve za domaćinstvo, od posuđa, boca, emajliranog posuđa pa do sredstava za čišćenje, ribičkog asortimana, ljetnog asortimana, boja i lakova te prehrambenih artikala.

Budući da su počeli radovi u vrtovima i okućnicama, isplati se posjetiti Lupres i u njihovu bogatu asortimanu vrtnog centra odabrati tegle, crijeva za zalijevanje, spojnice, škare, prskalice, kante za zalijevanje.

Poslovanje Lupres d.o.o. uspostavljeno je prema HACCP načelima, što je i najbolja preporuka da im se obratite s punim povjerenjem.

Svojim kupcima Lupres osigurava kupovinu kreditnim karticama, obročno plaćanje, a isto tako i akcijske cijene. Svakako valja napomenuti da svaku godinu obilježavaju i Dane otvorenih vrata, kada dobavljači sjemenske robe i sredstava za zaštitu bilja savjetuju kupce, a Lupres dodatno priređuje veliku tombolu s bogatim nagradama.

Posjetite ih na adresi u Bartolovcu, Varaždinska 40, tel. 042/657-626, u Nedeljancu, Varaždinska 79, tel. 042/209-277; 042/209-278. Stručni i educirani tim djelatnika svojim će vam savjetima biti na raspolaganju.

Lupres

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE