Policija traži pomoć: Nestala Mirjana Balažinec, gubi joj se svaki trag

Foto: Policijska uprava varaždinska

U ponedjeljak, 15. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof, zaprimili su prijavu nestanka Mirjane Balažinec,  rođene 7. rujna 1961. godine u Ludbregu.

Prema prijavi, ona se istog dana u vremenu od 10:30 do 16:00 udaljila s adrese stanovanja u Donjoj Poljani, u nepoznato te joj se nakon toga gubi svaki trag.

Mirjana Balažinec visoka je oko 165 cm, srednje tjelesne građe, prosjede kratke kose. Na sebi je u trenutku nestanka najvjerojatnije imala smeđi kaput srednje dužine i donji dio trenirke crne boje, dok je na nogama imala obuvene crne gležnjače.

Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska nestale osobe te je u tijeku pregled područja u blizini mjesta stanovanja, zajedno s pripadnicima HGSS-a i vatrogascima lokalnih vatrogasnih društava.

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi da ih se žurno obavijesti na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba – https://nestali.gov.hr/nestale-osobe-403/403?osoba_id=10494

Ostavi komentar