POLARIS DISK – pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče da se sam iscijeli

polaris disk

Specifična primjena kod: Svih vrsta bolova, bolne kralježnice i zglobova, slabe cirkulacije, ginekoloških i uroloških problema, oslabljenog libida i potencije, steriliteta, hemoroida, opstipacije i problema sa crijevima, pretilosti, plućnih i srčanih problema, problema sa štitnjačom i sinusima, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

Svedočanstva korisnika POLARIS-a, od običnih ljudi pa do doktora medicine možete pročitati na našoj web stranici. Također je veliki broj onih koji su zahvalni jer su uspjeli pomoći svojim kućnim ljubimcima.

Neki pacijenti su tretirali područje čela i nisu mogli vjerovati što su izbacili iz svojih bolesnih sinusa. Tretiranjem jetre i slezene – što je vrlo bitno – potaknut ćete detoksikaciju organizma i drastično ojačati imuno sustav. Dobili smo informacije da su neki od korisnika direktnim tretiranjem gušterače smanjili potrebne doze inzulina i značajno popravili zdravstveno stanje. Popis iskustava je predug da bismo ih sve nabrojali, ali je važno naglasiti da ne postoji aspekt zdravlja na koji se POLARIS nije pozitivno odrazio.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam iscijeli na sasvim prirodan način, što je uostalom, jedino i moguće. Mi u suštini u našem organizmu imamo sve mehanizme samoiscjeljenja i sve prirodne lijekove koji nepogrešivo djeluju i ne mogu se predozirati. Problem nastaje kada dođe do pada nivoa ili poremećaja protoka energije u organizmu (blokade protoka energije), što POLARIS uspješno nadoknađuje i rješava.

polaris diskO autoru:

Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodništva

Preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

Naručivanje putem telefona:

Tel. 095 5155 446

Cijena: 295 kn + 32 kn poštarina

E-mail: [email protected]

www.polarisdisk.hr

Ostavi komentar