Počinje 20. Špancirfest u Varaždinu – petak uz Bajagu, Amiru Medunjanin i Scifidelity Orchestra

Špancirfest
Ilustracija

Danas počinje jubilarni, 20. Špancirfest u Varaždinu.

Špancirati Varaždinom do 26. kolovoza pozvani su svi i to u bogati program na nizu punktova u gradu.

Tako će na ovogodišnjem Špancirfestu biti održano gotovo 60 glazbenih programa – 28 koncerata na tri glazbeno profilirane pozornice te niz DJ-a zaduženih za dobru zabavu, šest kazališnih predstava, oko 150 uličnih programa od čega 70-tak izvedbi performera te 80-tak izvedbi uličnih glazbenika izabranih na posebnom već tradicionalnom natječaju “Postani heroj ulica Špancirfesta”.

Kao generator kreativnosti za sve uzraste, Špancirfest je za svoje 20. izdanje pripremio i posebno raskošan program Parka kreative (ujutro i poslijepodne, svakog od deset festivalskih dana) s 40-tak radionica, predstava i ostalih sadržaja za djecu, koja neće ostati zakinuta ni za popularni Vindiland kod Starog grada i novost – zabavni park. Program radionica mnogo je širi te je i ove godine organizirana LOOP glazbena klinika s 30-tak besplatnih, edukativnih radionica za sve koji žele početi svirati ili proširiti svoje sviračko umijeće i znanje.

Uz to, tu je i raskošna izlagačko-prodajna ponuda, a na Špancirfestu ćete moći doživjeti i brojna gastronomska iskustva, Vinski grad i još desetine raznih popratnih programa.

Danas nemojte propustiti ove “glavne” programe:
Petak, 17. kolovoza
– Vila Bedeković, 21 sat – Amira Medunjanin
– Stari grad, 22 sata – Bajaga
– Korzo, 20 sati – Scifidelity Orchestra

A prvog vikenda još pogledajte Josipu Lisac, S.A.R.S., Miju Dimšić i Cold Snap.

Ostavi komentar