Ove nedjelje se na Grebengradu održava Prvenstvo Hrvatske u Field streličarstvu

field streličarstvo

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog saveza Varaždinske županije, u nedjelju, 6. rujna, na Grebengradu , održat će se Prvenstvo Hrvatske u Field streličarstvu.

Domaćini su SK Grebengradski streličari koji su se iskazali kao izvrsni organizatori i domaćini u brojnim natjecanjima. Prijave za natjecatelje , a koji će svoje vještine isprobati u sljedećim kategorijama: juniori/ juniorke, kadeti/kadetkinje, seniori/seniorke , veterani/veteranke, kreću od 9.00 sati.

Svi oni natjecat će se u stilovima: složeni, zakrivljeni, goli, instinktivni i dugi luk.

Natjecanje se održava kod Planinarske kuće Grebengrad ali i po okolnim stazama u šumi pa se posjetioci pozivaju na oprez i upute organizatora. U svakom slučaju, lijepi povod za boravak u prirodi.

Svakako nemojte propustiti posjetiti utvrdu Grebengrad, ali i prošeteti do obližnjeg vrha Lubenjak s kojeg možete uživati u jedinstvenom pogledu.

Završetak cjelodnevnog događanja planiran je oko 17.00 sati.

Ako ste možda razmišljali baviti se ovim sportom, sada je izvrsna prilika vidjeti i natjecanje izbliza ili samo uživati u lijepom izletu na Grebengrad.

Ostavi komentar