Obiteljska Lumini srijeda: 10. veljače čak 23 trgovine u Trgovačkom centru Lumini nude niz pogodnosti!

Iako je veljača najkraći mjesec, druga srijeda donosi najbolje pogodnosti u centar Lumini! Čak 23 trgovine spuštaju cijene i ‘dijele’ super popuste na brojne artikle – od odjevnih, kućanskih, tekstilnih pa sve do elektronike i kozmetike.

Fašnik, Valentinovo i duži dani – sve su to razlozi za veselu veljaču, a kad još tome dodate Obiteljsku Lumini srijedu 10. veljače, vrijeme je za obiteljski shopping!

Niste li iskoristili završni krug zimskog sniženja, i to još stignete, pa pronađite sve što vam treba druge srijede u veljači. Obiteljska Lumini srijeda prilika je da ‘ulovite’ trendi zimske komade koje ćete nositi godinama, ali i prve lepršave proljetne koji nam pokazuje da je proljeće pred vratima.

Kad ste već u centru Lumini, potražite mjesto za ljubav, pofotkajte se s voljenom osobom i objavite tu fotku u komentar ispod našeg nagradnog natječaja na Facebooku uz #mjestozaljubav i možda baš vi osvojite jedan od 10 poklon bonova od 300 kuna!

Nemojte propustiti ovu super priliku i ovaj mjesec razveselite sebe i bližnje.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

(Foto: Unsplash)

Ostavi komentar