Nakon pogibije mopediste iz Pušćina, Ivan Čehok uputio apel vozačima

Problematično raskrižje Međimurska-Koprivnička

Muškarac iz Pušćina u subotu je poginuo u prometnoj nesreći u Varaždinu.

Kao jedan od problema se pokazala činjenica da ne rade semafori na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice, gdje je mopedist poginuo.

>> Mopedist iz Pušćina poginuo u sudaru u Varaždinu!

Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina i zamjenici gradonačelnika Zlatan Avar i Sandra Malenica vezano na situaciju na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice uputili su apel koji kaže:

Pozivamo građane na dodatan oprez prilikom prometovanja na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice. Na raskrižju su postavljeni znakovi za ograničenje brzine – najniže moguće na državnoj cesti – 40 km/h te dodatna svjetlosna signalizacija koja upozorava vozače prilikom približavanja raskrižju.

PU varaždinska obavljat će pojačane ophodnje te će organizirati regulaciju raskrižja u vrijeme najvećih gužvi. Grad Varaždin je u kontaktu s nadležnim službama te zbog ove izvanredne situacije apeliramo na građane da poštuju privremeno ograničenje brzine koje će uvelike smanjiti mogućnost eventualnih pogrešaka kod procjene prednosti prolaska, ali i poštivanje regulacije koju će provoditi PU varaždinska i pripadnici Prometne mladeži, a sve dok se ne uspostavi normalan rad semafora.

Ostavi komentar