Lovci, ribiči i ljubitelji aktivnog odmora, ovaj vikend dođite na sajam u Gornju Radgonu!

Od 8. do 10. travnja u Gornjoj Radgoni održava se 12. Međunarodni sajam lova i ribolova i 6. Međunarodni sajam aktivnog odmora u prirodi Gornja Radgona

Međunarodni sajam lova, ribolova i zelenog turizma poziva vas u Gornju Radgonu od petka 8. do nedjelje 10. travnja 2022 godine. Pogledajte ponudu i novosti, iskoristite sajamske popuste na lovačku, kinološku i ribičku opremu te prikladnu odjeću i obuću za boravak i kretanje u prirodi. Očekuju vas i zanimljive stručne izložbe.

Za naše čitatelje pripremili smo 10×2 ulaznica za sajam, a sve što trebate je poslati svoju prijavu OVDJE, a mi ćemo u srijedu odabrati 10 dobitnika koji osvajaju po dvije ulaznice. Sretno!

[gravityform id=”9″ title=”true” description=”true”]

Lov, ribolov i kinologija

Posjetiteljima sajma predstavit će se noviteti i raznovrsna ponuda proizvoda za lov, ribolov i kinologiju. Lovci će moći pogledati lovačka oružja i streljivo, optičke i mjerne naprave, lovačku opremu i pribor, odjeću i obuću za lov, sportsko gađanje, terenska vozila i opremu, poklon-programe i stručnu literaturu. U području kinologije prikazat će se lovačka kinologija s potrebnim priborom i opremom. Na području ribolova bit će izložena oprema i pribor za slatkovodni i morski ribolov, odjeća i obuća za ribolov, poklon-programi i stručna literatura.

Zeleni turizam 

Na sajmu NATURO posjetitelji će naći ideje i informacije za odmor i kretanje u netaknutoj prirodi, za pješačenje, trčanje, planinarske i biciklističke izlete, za različite vježbe tijela i duha. Moći će uživati u regionalnim kulinarskim specijalitetima i sudjelovati u atraktivnim predstavljanjima rekreacije u prirodi. Predstavit će se Turistički savez Slovenije, društva i info-centri, općine, a sa svojim turističkim ponudama predstavit će se i regija Pomurje, Planinarski savez Slovenije i mnogi drugi.

Na ponudi će biti zdrava prehrana, gastronomska i enoponuda, prirodna kozmetika, proizvodi sa sela kao i s domaćih obrta.

Izložbe i stručne prezentacije

Lovački savez Slovenije predstavlja se na centralnom izlagačkom prostoru s edukativnom izložbom i stručnom prezentacijom. U nedjelju 10. travnja organizirano je državno natjecanje u oponašanju rike jelena. Ribolovni savez Slovenije predstavit će ponudu slovenskih rijeka i jezera s naglaskom na lov predatora.

Zavod za šumarstvo Slovenije predstavit će lovišta za posebne namjene te europske projekte u kojima je Zavod vodeći partner ili u kojima aktivno sudjeluje.

Streljački savez Slovenije predstavit će i zanimljivu simulaciju gađanja pomoću simulatora. Posjetitelji će moći provjeriti svoje sposobnosti u gađanju zračnom puškom.

Sve vrijeme sajma odvijat će se i međunarodna izložba old-timer vozila. Više pogledajte na internetskoj stranici Pomurski sejem: www.pomurski-sejem.si

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE