Još danas u Areni Varaždin afričke životinje

U varaždinskoj Areni uz Dravu ovog vikenda traje najdraži vikend svih zaljubljenika u lov i prirodu, 24. Sajam Priroda, lov, ribolov i turizam. Ove godine na sajmu izlaže stotinjak izlagača iz Hrvatske, ali i svijeta. Prvi puta se uz sajam održava i Sajam sigurnosti i prevencije u organizaciji Policijske uprave varaždinske.

Uz podršku Varaždinske županije, u sklopu Sajma održava se i Varaždinski plac na kojem svoje proizvode izlažu OPG-ovi varaždinskog kraja.  Suorganizatori ovogodišnjeg sajma su i Hrvatski lovački savez te Hrvatski športsko-ribolovni .Podršku sajmu pružila je i Turistička zajednica Varaždinske županije.

Posebna atrakcija ovogodišnjeg sajma su izlošci Lovačkog muzeja HLS-a i privatne zbirke lovca i preparatora Matije Alberta na temu Afrike, pa tako posjetitelji mogu razgledati tridesetak različitih životinja s ovog nama egzotičnog kontinenta.

Dvadeset i četvrto izdanje Sajma Priroda, lov, ribolov i turizam otvoreno je danas u nedjelju, na zadnji dan održavanja, od 9 do 17 sati.

Cijena ulaznica iznosi 25 kuna, dok su za učenike, studente i umirovljenike 15 kuna, za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a cijena obiteljske ulaznice iznosi 60 kuna.

 

 

Ostavi komentar