IVERPAN: Ako birate podne obloge izaberite kvalitetan laminatni pod

iverpan varaždin

Požurite! 20% popusta na sve laminatne podove, sudopere i slavine do kraja svibnja. Prema istraživanjima distributera laminatnih podova gotovo svako treće domaćinstvo pri slijedećem izboru podnih obloga odlučit će se za laminatne podove.

Jedan od razloga za to svakako je i nevjerojatan razvoj laminatnih podova koji su u posljednjih 40 godina prošli značajnu tehnološku, ali i estetsku evoluciju. Ono što je počelo kao alternativa drvenim podnim oblogama postalo je proizvod vrhunske kvalitete, estetike i najviših ekoloških standarda. Ako još razmišljate što želite za svoje nove podne obloge,
savjetujemo laminatne podove visoke kvalitete tvrtke Kaindl.

iverpan varaždinLaminatni podovi su laki za postavljanje, pružaju izvrsnu zvučnu izolaciju i jednostavni su za održavanje. Napomenimo i UV zaštitu što znači da ne mijenjaju boju bez obzira na izloženost direktnom svjetlu. Jednom kad se odlučite za laminatne podove samo je nekoliko detalja na koje biste trebali paziti pri izboru.

Klasa definira kvalitetu laminatnog poda, to znači da je laminatni pod označen kao klasa 33 najviše kvalitete i kao takav najotporniji na udarce, habanje i razna druga mehanička oštećenja. Najčešće klase su 31, 32 i 33. Niže klase obično dolaze u debljinama 6 ili 7 mm, jeftiniji su ali nisu trajni i ne dolaze s garancijom. Osim za klasu, bitno se odlučiti i za debljinu pa savjetujemo da birate između 8 ili 10 mm.

Nakon izbora klase i debljine treba izabrati dekor. Kao i u cijeloj industriji unutarnjeg uređenja tako i u prodaji laminatnih podova trenutno su najtraženiji oni koji izgledom i na dodir djeluju kao prirodno drvo. Ne uklapa li se taj trend u uređenje vašeg prostora, ne brinite, u Iverpanu možete birati iz palete s gotovo 200 različitih uzoraka. U ponudi su već spomenuti tradicionalni, moderni, rustikalni te tematski dekori, npr. za dječje sobe. Laminati tvrtke Kaindl, koje distribuira tvrtka Iverpan, dolaze s čak 30 godina garancije. Najnovije tehnologije omogućile su i izvrsno upijanje zvuka pa je laminatni pod postao savršen izbor za sve prostorije i namjene.

I, napomenimo još dvije bitne stvari kod izbora ne samo laminatnog poda već bilo kojeg komada namještaja ili opreme za Vaš dom. Kaindl laminati nose certifikat neovisnog instituta Greenguard, koji garantira proizvod s najvišim ekološkim standardima; osim smanjene emisije štetnih plinova tijekom proizvodnje, Kaindl laminatni podovi povećavaju kvalitetu zraka u prostorijama u koje su postavljeni. Izaberite laminatne podove vrhunske kvalitete i modernog dizajna koja će Vam trajati 30 godina.

Posjetite Iverpan u Varaždinu na adresi Kučanska 3. Tel. 042/305-403 i email: [email protected]

 

Ostavi komentar