Hladno pivo: Veselimo se koncertu s Urbanom i TBF-om u Areni Varaždin

Hladno pivo
Hladno pivo

Tri najjača domaća imena rocka – Hladno pivo, Urban & 4 i TBF – u petak, 27. listopada, stižu u Arenu Varaždin.

Hladno pivo jedan je od bandova koji gotovo svi vole te pjevuše njihove hitove, a razlog tome je što su već dugo na sceni.

– Moglo bi se reći i trideset godina na sceni. Ne postoji tajna, ukoliko imaš dobre pjesme, uporan bend čiji članovi imaju sposobnost toleriranja tuđih grešaka i ego tripova, dovoljnu količinu hmeljskog napitka i određenu dozu sreće, uspjeh je zagarantiran – kaže ekipa iz Hladnog piva, najavljujući varaždinski koncert.

Dečki su kroz godine mijenjali glazbeni izričaj, a i set lista im je promjenjiva.

– Uvijek izvodimo i starije pjesme, kako imamo 150 pjesama teško je očekivati da će fanovi čuti sve na jednom koncertu. Za varaždinski kraj smo pripremili poseban splet i mix starih i novih pjesama. Kada bismo jednom pjesmom opisivali Hladno pivo usudili bi se odabrati Ezoteriju, jer ima krasan tekst o slobodi, fenomenalan ritam i predivnu solažu na kraju – kaže Hladno pivo.

Hladno pivo, Urban & 4 i TBF poznaju se niz godina, a odatle i ideja za koncert koji je pred nama u Areni Varaždin.

– TBF i Urbanova četvorka plus Urban sam su ljudi koje poznajemo niz godina i masu puta smo svirali zajedno na festivalima i raznim koncertima, TBF su nam čak bili i gosti na turneji 2005. i na velikom koncertu na Jarunu 2008. Drago nam je popiti pivu s njima i zezati se. Svjetonazorski smo prilično bliski tako da se veselimo i ovom susretu – objašnjavaju članovi Hladnog piva.

Ostavi komentar