FOTO: Predstavljamo Anamariju Krčmar, ljepoticu koja najavljuje Ljeto na sjeveru!

Na naslovnici našeg turističkog vodiča Ljeto na sjeveru nalaze se tri međimurske ljepotice koje pozivaju na provod na sjever Hrvatske. Djevojke su se odlično zabavljale fotografirajući naslovnicu te smo ih odlučili predstaviti.

Prva od njih je Anamarija Krčmar, iz Goričana. Anamarija ima iskustva u izborima za ljepotu te modelingu, stoga se na fotografiranju za naslovnicu savršeno snašla.

Anamarija ima 21 godinu i studentica je, iako povremeno radi. Studira na MEV-u, smjer menadžment turizma i sporta, a prethodno je završila ETŠ.

U slobodno vrijeme Anamarija odlazi u teretanu i pazi na svoj izgled te se druži s prijateljicama.

Ukoliko još uvijek niste nabavili svoj primjerak turističkog vodiča Ljeto na sjeveru, požurite do obližnje trgovine ili kioska i uz Međimurske novine besplatno dobivate vodič.

ljeto na sjeveruU vodiču predstavljamo turizam četiri županije, Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske. Vodič je namijenjen za dobar provod na sjeveru Hrvatske, baš u vrijeme godišnjih odmora kada svi planiramo izlet ili putovanje. Kako mnogi ne idu na more ili još uvijek imaju dovoljno vremena i nakon mora, u vodiču donosimo rješenje za mjesta gdje prespavati, gdje fino jesti, gdje se dobro zabaviti i provesti aktivan odmor. Foto Zlatko Vrzan

Čitamo se u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar