FOTO: Poznati varaždinski Hair & Beauty Studio Trish predstavio Authentic Beauty Concept

trish varaždin

U prekrasnom ambijentu poznatog varaždinskog Hair & Beauty studija Trish, u utorak je održan Beauty event na kojem je predstavljen novi premium brend za njegu i styling kose – Authentic Beauty Concept.

Veganske formule, čisti sastojci i prekrasni mirisi, samo su neki od aduta ovog brenda, a zahvaljujući uvjerenjima koja zagovara, na društvenim je mrežama nastao pokret pod nazivom #authenticbeautymovement. Naime, žene diljem svijeta prepoznale su se u filozofiji brenda koji zagovara stav bez filtera, autentičnost kose te prihvaćanje prirodnih tekstura. Jasna poruka Authentic Beauty Concepta glasi: „Budi svoj!“

Poznata varaždinska Hair stilistica Patricia Lisjak, prisustvovala je globalnom lansiranju ovog veganskog brenda u Berlinu, a sada je svojim vjernim klijenticama, osim prekrasnih proizvoda za njegu i styling kose, predstavila i Memento – premium uslugu njege kose koja je povezana s mindfulnessom.

Uz mirisne svijeće, meditacijsku glazbu i povez na očima, ljubiteljice autentične ljepote imale su jedinstvenu priliku isključiti se iz užurbane svakodnevice i prepustiti stručnim rukama Hair stilistica iz Studija Trish.

Kreativni tim ovog renomiranog varaždinskog salona pridružio se tako Pokretu autentične ljepote koji je preplavio društvene mreže, a da je autentičnost ono što ih svakodnevno pokreće u njihovom radu, potvrdila nam je i vlasnica Patricia Lisjak.

„Za mene je istinska ljepota, prije svega, unutarnja. Ne postoji proizvodi koji mogu nadomjestiti autentičnost koja dolazi iznutra, ali kada je sami prigrlite, oni je mogu istaknuti na najljepši mogući način. Obožavamo različitost naših divnih klijentica, a isticanje njihove posebnosti, za nas je uistinu najljepši posao na svijetu!”

Pridružite se i vi pokretu #authenticbeautymovement. Osvijestite vlastitu vrijednost i svoju unutarnju ljepotu koja počinje u onom trenutku kad odlučite biti svoji!

Ostavi komentar