Dođite na Sajam lova i ribolova u Gornju Radgonu od 5. do 7.travnja!

Sajam lova i ribolova poziva vas na ugodno druženje na spoju Slovenije, Austrije, Hrvatske i Mađarske

U slovenskoj Gornjoj Radgoni od petka, 5. travnja, do nedjelje, 7. travnja, održat će se Međunarodni bijenalni sajam lova i ribolova za ljubitelje prirode. Za sve lovce, ribiče, kinologe kao i one koji traže boravak u nedirnutoj prirodi, na ponudi će biti oprema, odjeća i povoljne destinacije za lovački i ribolovni turizam. Slovenske krovne organizacije za lov, ribolov i zaštitu prirode pripremaju zanimljive stručne izložbe i susrete u suradnji s međunarodnim partnerima.

Predstavit će se novosti te raznolika ponuda proizvoda za lov, ribolov i kinologiju. Lovci će moći pogledati lovačka oružja, opremu i pribor, odjeću i obuću za lov, sportsko gađanje, terenska vozila i opremu, poklon programe i stručnu literaturu. Predstavit će se i zanimanje puškar. Prikazat će se lovačka kinologija s potrebnim priborom i opremom. Bit će izložena oprema i pribor za slatkovodni i morski ribolov, odjeća i obuća za ribolov, poklon programi i stručna literatura. Posjetitelji će naći ideje i informacije za odmor i kretanje u netaknutoj prirodi i moći će uživati u regionalnim kulinarskim specijalitetima.

Predstavit će se Turistički savez Slovenije i turistička društva. Na ponudi će biti proizvodi sa sela i  domaćih obrta.

Lovački savez Slovenije priprema niz stručnih, natjecateljskih i društvenih događanja. Na programu je Državno prvenstvo u oponašanju rike jelena, natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša, nastupi lovačkih rogista i lovačkih pjevačkih zborova…

Tema prezentacije Ribolovnog saveza Slovenije bit će lov na šarane i predatore. Svoje će ribolovne destinacije predstaviti ribolovna društva iz Slovenije, Hrvatski športsko-ribolovni savez i područja Alpe-Jadran. Za posjetitelje će biti organiziran kutak za kušanje riblje kulinarike. Održat će se natjecanje u kuhanju ribljeg paprikaša.

U okviru sajma održat će se prezentacije pasa lovnih pasmina.

Streljački savez Slovenije predstavit će svoje aktivnosti i omogućiti posjetiteljima da se okušaju u streljaštvu na simulatoru i sa zračnom puškom.

Slovenska udruga za sokolarstvo i zaštitu ptica grabljivica posjetitelje će upoznati s radom sokolara, opremom i živim pticama grabljivicama.

Velikom izložbom starodobnih vozila “AUTO-MOTO KLASIKA“ iskazat će se briga za prirodu kroz očuvanje tehničke baštine.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE