Dođite na 43. tradicionalno SciBAr druženje na FOI-u!

Ovog puta na SciBAr-u gost je izv. prof. dr. sc.  Kristijan Krkač, profesor sa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM) gdje predaje kolegije Uvod u filozofiju, Poslovna etika i Korporacijska društvena odgovornost.

LUDWIG WITTGENSTEINAutor je velikog broja znanstvenih i stručnih radova, te ugledni kolumnist za mnoge hrvatske časopise. Na SciBAru će se predstaviti s temom Ludwig Wittgenstein – znanstvenik, filozof, arhitekt, umjetnik i vjernik s naglaskom na temu Wittgenstein u hrvatskoj filozofiji 1941. – 2016.  „Ideja stoji kao naočale na našem nosu i ono što vidimo, vidimo kroz njih. Uopće ne dolazimo na pomisao da ih skinemo.“ (Ludwig Wittgenstein). Predavanje će se održati 13. ožujka u Info Clubu Fakulteta s početkom u 17 sati.

 

 

 

Što je SciBAr? Neformalna diskusija između dva/dvije ili više znanstvenika/znanstvenica naješće o temi važnoj i aktualnoj široj publici odreene regije. Na SciBArovim publika razmjenjuje svoja razmišljanja sa znanstvenicima. Mjesta pogodna za održavanje SciBArova su mjesta gdje dolaze ljudi najrazliitijih profila dakle barovi, pivnice, kafići.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE