Virtualni Dani otvorenih vrata FOI-a 5. i 26. travnja!

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u mjesecu travnju održati svoje virtualne Dane otvorenih vrata (DOV). Ovogodišnje izdanje održavat će se online, i to u dva termina tako da mogu svi učenici, i koji imaju dvosmjensku nastavu, neometano prisustvovati.

Prvi termin je u utorak, 5. travnja 2022. godine od 10:00 sati, a drugi u utorak, 26. travnja 2022. godine od 16:00 sati. Događaj je otvoren za sve zainteresirane sudionike, a održat će se na ovoj poveznici https://bbb.foi.hr/b/vik-to3-5q7-7cw (pristup će biti omogućen 15 minuta prije početka događanja).

Prijave za događaj otvorene su na ovoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-92bCv1Oz1ocWhNI9XPvzYNgLheMjKAb8zFRLW1PWeXYfbw/viewform?usp=sf_link , no pristup će biti omogućen i onima koji se neće stići prijaviti.

Cilj virtualnih Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature.

Dani otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti naših studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima – poručuju FOI-jevci.

Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema i noviteta na FOI-ju koji će biti predstavljeni u okviru virtualnog DOV-a. Uz to, učenicima će biti prezentirano i videom što se radi u FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu.

Za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima FOI priprema i nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti promotivne pakete iz FOI webshopa.

Za dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati FOI na [email protected] ili na broj telefona 042/390 826.

Vidimo se na virtualnim Danima otvorenih vrata FOI-ja!

 

Ostavi komentar