Dan Kuchen studio iz Varaždina: Besplatno projektirajte svoju kuhinju u samo nekoliko koraka!

dan kuchen varaždin

Dan Kuchen studio iz Varaždina na adresi Optujska 16, kod Starog Grada, ponovno nas je oduševio najboljom ponudom kuhinja i uslugom realizacije vlastite kuhunje iz snova.

Kada kupujemo kuhinju, najviše nas zazanima njezina kvaliteta i izdržljivost, a zatim funkcionalnost i dizajn, a Dan Kuchen studio iz Varaždina doskočio je željenom upravo tim redoslijedom.

Najbolje lakirane, ali i sve ostale kuhinje na tržištu nalaze se upravo u Dan Kuchen studiju.

Novost u njihovoj bogatoj usluzi je besplatno projektiranje kuhinje na njihovoj web stranici u samo 7 koraka, samo posjetite njihovu stranicu i putem linka https://dankuchen-varazdin.com/planer-kuhinje/ krenite u realizaciju kuhinje koja savršeno odgovara vašim potrebama. Uz to, svi koji se prijave putem Facebooka ili weba dobit će dodatnih 5% popusta na narudžbu kuhinje.

Isporuku kuhinje garantiraju u roku od 5 tjedna, a nećete morati brinuti ni o montaži. Njihovi stručni monteri koji montiraju samo Dan Kuchen kuhinje pobrinut će se da sve bude savršeno. Dodatna garancija kvalitete je 20 godina garancije na Blum okove.

Iskoristite Špancirfest akciju, poklanjaju pola kuhinje do 1.rujna

Posjetite ih u Optujskoj ulici, kod Starog Grada, tokom trajanja Špancirfesta i ostvarite dodatne pogodnosti. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti putem maila [email protected] ili mobitela 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar