16.1 C
Čakovec
Srijeda, 28 veljače, 2024

CWEBSPACE d.o.o. iz Čakovca: Imajte potpunu kontrolu nad svojim poduzećem!

Iako su u svojem sadašnjem obliku relativno mlada tvrtka, cWebSpace d.o.o. iz Čakovca vrlo se brzo etablirala u proizvodnji industrijskog softvera. U počecima su prvenstveno bili orijentirani na softver vezan uz web tehnologiju, no ubrzo su se proširili i na proizvodnju softvera specijaliziranog za organizaciju te praćenje proizvodnje i industrijskih procesa.

Većinu svojih rješenja plasiraju na inozemno tržište prvenstveno SAD-a i Europe zbog razvijenije tehnologije, no u zadnje vrijeme zbog razvoja tehnologije u domaćim poduzećima sve više angažmana imaju i u Hrvatskoj te samom Međimurju.

cWebSpaceu je prednost što je njihov softver u potpunosti prilagođen klijentima, jer se za proizvodna poduzeća nakon proučavanja specifičnosti i potreba programira od nule prema potrebama i željama klijenta i to krenuvši od šire vizije poduzeća pa do prilagodbe doslovno svakom radnom mjestu ili radniku individualno. To kasnije klijentu omogućava nadzor nad cijelim procesom u svakom trenutku pa je kontrola kvalitete proizvoda i proizvodnje daleko efikasnija. 

Direktor Matija Bogdan
Direktor Matija Bogdan

Njihova rješenja nude uvid u stvarno stanje procesa u realnom vremenu s bilo koje lokacije na kojoj se u tom trenutku čovjek nalazio, zahvaljujući online rješenjima koja su multiplatformska, pa je moguće upotrebljavati bilo pametni telefon, tablet ili osobno računalo, potreban je samo pristup internetu. Notifikacije ili upozorenja također dolaze u realnom vremenu, pa korisnik ne treba cijelo vrijeme gledati u aplikaciju, već se može fokusirati na druge poslove te se pri eventualnoj devijaciji u sustavu upozorenje pojavi u dogovorenom obliku. To klijentima omogućava daleko efikasniju organizaciju vlastitog vremena, naročito onima koji trebaju imati nadzor nad više procesa istovremeno.

Uskom suradnjom s klijentom cWebSpace daje vrlo detaljna rješenja, npr. praćenje stanja od šarže do gotovog proizvoda, pa dalje njegovu distribuciju i prodaju, pri tome istovremeno prateći efikasnost proizvodnje, radnih mjesta, rokova, kooperanata. 

Njihov team od desetak stalnih informatičkih stručnjaka koji se po potrebi proširuje prema specifičnosti klijenta ima rješenja za različite branše: metalurgiju, građevinu, medicinu…, veleprodaju, maloprodaju… No kod svih ističu svoju detaljnu analizu potreba i specifična rješenja prilagođena potrebama pojedinačnog klijenta.

cWebSpace d.o.o

Kralja Tomislava 2

40 000 Čakovec 

Tel: 040/865-029

Mail: [email protected]

Web: www.cwebspace.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE