Bunjac: Policajci su mi strgali naočale i rekli da će mi iščupati testise!

Branimir Bunjac
Branimir Bunjac neposredno pred sukob s policijom , Foto: Živi zid/Facebook

Tijekom današnje deložacije obitelji Štrok na Črnomercu u Zagrebu na licu mjesta pojavili su se i aktivisti Živog zida koji su pokušali spriječiti deložaciju.

Bilo je tu i naguravanja, a protiv deložacije se došao boriti i Branimir Bunjac, saborski zastupnik Živog zida iz Međimurja, koji se požalio na postupanje policije.

Bunjac je novinarima kazao kako su ga policajci ponižavali, prijetili mu batinama te mu naposlijetku namjerno zgazili naočale, javlja N1.

– Prije uhićenja policajci su mi ponudili da napustim prostor deložacije. Odbio sam, jer je moje mjesto uz moj narod. Ja ću odmah u Saboru na Odboru za nacionalnu sigurnost tražiti odgovornost zapovjednika Igora Jandrokovića koji je jednog saborskog zastupnika stavio u krajnje ponižavajući položaj gdje su mu prijetili policajci da će mu iščupati testise. Svinuli su mi ruku. Molio sam ih da mi naočale podignu, a policajac je stao na njih i zgnječio ih nogom. Došla su mi četiri interventna policajca i rekli da će mi iščupati testise ako ne budem povukao to da su mi slomili naočale. Prijetili su da će me premlatiti, izbit zube te da će mi saborski odbor ukinuti imunitet i da će me kazneno goniti – kazao je Bunjac.

Branimira Bunjca, Ivana Vilibora Sinčića, Ivana Pernara i druge aktiviste policija je i uhitila.

Ostavi komentar