BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA za Hrvatsku za 9. – 12. ožujka 2019.

glavobolja

Subota, 9.3.2019. Zadržat će se uglavnom razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike, osobito za reumatičare, plućne i srčane bolesnike. Meteoropati mogu imati nesanice i glavobolje, a nervoza i loše raspoloženje su mogući i kod manje osjetljivih ljudi.

Nedjelja, 10.3.2019. Biometeorološke prilike će se uglavnom u drugom dijelu dana više pogoršati u odnosu na prethodni dan. Među meteoropatima će nesanice i glavobolje biti više, a kronični blesnici će teže podnosti tegobe od kojih inače pate.

Ponedjeljak, 11.3.2019. Biometeorološke prilike će biti nepovoljne u cijeloj zemlji u većem dijelu dana. Najveće tegobe će uzrokovati reumatičarima, plućnim i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su moguće nesanica i glavobolja, nervoza i loše raspoloženje. U drugom dijelu dana će započeti poboljšavanje biometeoroloških prilika, najprije u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj.

Utorak, 12.3.2019. U cijeloj će Hrvatskoj biometeorološke prilike biti povoljne. Kroničnim bolesnicima će olakšavati podnošenje tegoba, a kod većine ljudi će utjecati na poboljšavanje raspoloženja, koncentracije i radne učinkovitosti.

izvor:  meteo.hr

Ostavi komentar