BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA za Hrvatsku za 23. – 26. ožujka 2019.

Subota, 23.3.2019. Biometeorološke prilike će biti povoljne u cijeloj zemlji. Podržavat će dobro raspoloženje, koncentaraciju i radnu učinkovitost kod većine ljudi. Kroničnim će bolesnicima olakšavati podnošenje njihovih bolesti.

Nedjelja, 24.3.2019. Većini će ljudi povoljne biometeorološke prilike omogućiti dobar san i odmor noću, te doprinositi dobrom raspoloženju danju. I dalje će kroničnim bolesnicima olakšavati podnošenje njihovih bolesti. Boravak na otvorenom sredinom dana bi mogao svima biti ugodan u unutrašnjosti Hrvatske, a uz zaštitu od bure i na Jadranu.

Ponedjeljak, 25.3.2019. Povoljne biometeorološke prilike će se zadržati samo na krajnjem jugu Hrvatske. U ostalim područjima će se u drugom dijelu dana biometeorološke prilike pogoršati. Pogoršanje bi moglo uzrokovati nesanicu i loše raspoloženje kod meteoropata, te nešto veće tegobe astmatičarima, reumatičarima i srčanim bolesnicima.

Utorak, 26.3.2019. U većem će dijelu Hrvatske biometeorološke prilike biti nepovoljne, a na krajnjem jugu razmjerno nepovoljne. Veće tegobe nego prethodnog dana će zbog toga osjećati osobito kronični bolesnici od plućnih i krvožilnih bolesti, te reumatičari. Kod meteoropata je i dalje moguća nesanica i loše raspoloženje.

Izvor: meteo.hr

Ostavi komentar