Besplatna online Radionica tehnika disanja i meditacije za koronavirus frontlines zaposlenike

tehnika disanja i meditacije
Foto: The Art of Living Foundation (AOLF)

Međunarodna udruga za promicanje ljudskih vrijednosti Hrvatske (IAHV), u suradnji s The Art of Living Foundation (AOLF) i Umijećem življenja Hrvatska, nudi ključnim frontline zaposlenicima (Frontline Key Workers) koji sudjeluju u borbi s epidemijom COVID-19 besplatnu trodnevnu online Radionicu tehnika disanja i meditacije, kao podršku za fizičku i mentalnu snagu i izdržljivost koja se od njih traži u ovom vremenu obilježenom COVID-19 pandemijom.

Online “Radionica tehnika disanja i meditacije” jedinstvena je trodnevna radionica disanja i opuštanja, praktičnog znanja, za otklanjanje stresa i potpunu revitalizaciju čitavog tijela.

Esencija programa je niz tehnika disanja koje brzo i učinkovito uklanjaju nakupljeni stres, podižu razinu energije u tijelu te nam pomažu osloboditi svoj puni potencijal.

Oslobodi se stresa i poboljšaj kvalitetu života uz jednostavne i učinkovite tehnike disanja, i meditaciju.

Nauči vježbe i tehnike koje podižu kvalitetu života – ne samo u materijalnom i zdravstvenom smislu, već u smislu zadovoljstva, ispunjenosti i sreće.

U svojoj kući usvoji vještine za bolju svakodnevicu – praktične tehnike za uklanjanje stresa, poboljšanje čitavog psihofizičkog stanja te snalaženje čak i u najizazovnijim situacijama.

Link za prijave frontline zaposlenika je: https://tiny.cc/hpzap

(ma)

Ostavi komentar