BERNARDA kreveti i madraci – dobar san za zdrav život!

Tvrtka Bernarda je već više od 20 godina specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom. Vođeni motom „Dobar san za zdrav život“ u tvrtki Bernarda nastaju kreveti i madraci koji potpomažu kvalitetan i okrepljujući san za odmorno i svježe buđenje kao temeljnom pretpostavkom za učinkovit, zdrav i sretan život. 

Proizvodnju je 1998. godine s 13 zaposlenih djelatnika započela vlasnica i direktorica Bernarda Cecelja. Svih ovih godina tvrtka posluje s izuzetnim indeksom rasta proizvodnje i prihoda, a sva dobit reinvestira se u nove inovativne projekte. Današnja proizvodnja s 250 zaposlenika, temeljena na modernim CNC strojevima te na oko 21.000 m2 proizvodnog prostora, predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji krevetnih sustava.

Svih ovih godina oko 85 posto proizvodnje tvrtka izvozi na tržište Europske unije. S ciljem izravnog plasmana svojih proizvoda, tvrtka posjeduje i vlastita specijalizirana prodajna mjesta u Zürichu, Beogradu, Skopju, Bjelorusiji kao i nekoliko salona u Hrvatskoj.

Tvrtka je nositelj ISO standarda 9001 za sustav kvalitete 14001 koji jamči najvišu razinu ekološke proizvodnje kao i  45001 Sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu. Vrijednosti brojnih inovativnih proizvoda prepoznati su na globalnom tržištu te su nagrađeni s više od 60 nagrada za inovaciju iz cijelog svijeta, od Silicijske doline u Americi, preko Ženeve, Londona i Moskve do dalekih Kina i Južne Koreje. 

Zaslužni za ove uspješne inovacije su vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda Cecelja i Boris Perovski sa svojim stručnim timom, koji su također za svoj rad primili niz nagrada.

Ne može se uspješno voditi tvrtku bez zadovoljnih zaposlenika pa je jedna od malih tradicija Bernarde godišnji zajednički izlet diljem Hrvatske i inozemstva čime tvrtka dokazuje svoje društveno odgovorno poslovanje i ponašanje. U svim godinama poslovanja tvrtka Bernarda redovno isplaćuje plaće, božićnice, uskrsnice, regrese, dječje darove i jubilarne nagrade.

Već nekoliko godina tvrtka Bernarda prisutna je i u sektoru turizma s objektima na otoku Pagu i otoku Krku. Posljednjih godina posebna pažnja posvećuje se ulaganju u zdravstveni turizam u Varaždinskim Toplicama. Uz postojeći pansion u sklopu kojeg je otvoren i novi luksuzni restoran vrhunske kuhinje, tvrtka Bernarda gradi i novi hotel čime će grad s najdužom tradicijom termalnog liječenja u istočnoj Europi napokon dobiti moderan i luksuzan zdravstveno-rekreativni centar.

Bernarda d.o.o.

Čakovečka 136a, Pušćine, 40305 Nedelišće

Telefon: 040 895 300

Telefax: 040 895 333

E-mail: [email protected]

www.bernarda.hr

Otvoreno: Ponedjeljak – nedjelja: 7 – 23 sata

rezervacije na telefon: 042 633 030

Ostavi komentar