Antonio Tkalec predstavlja svoj četvrti autorski album moderne duhovne glazbe

Antonio Tkalec

Na sam dan svete Cecilije, u srijedu 22. studenoga Antonio Tkalec, varaždinski kantautor moderne duhovne glazbe promovirat će svoj četvrti po redu autorski album moderne duhovne glazbe. Radi se o jednom sjajnom izdanju na kojem je radilo mnoštvo vrhunskih glazbenika a čije je stvaranje praćeno mnoštvom iskrenih molitvi. Predstavljanje studijskog albuma održat će se u prostorijama Varaždinskog franjevačkog samostana s početkom u 14.30 sati.

Glazbenik Tkalec je itekako vezan za Međimurje, jer od početka svoje profesionalne karijere koja traje deset godina surađuje sa svojim prijateljem i producentom Ivanom Mikulićem iz Belice.

– Suradnja sa Ivanom Mikulićem donijela mi je i status Samostalnog umjetnika koji sam prošle godine primio od Ministarstva kulture RH kao jedini profesionalni glazbenik moderne duhovne glazbe u ovom dijelu Europe koji je uspio sa tom glazbom steći taj status. ističe Antonio Tkalec i poziva sve ljude dobre volje i otvorena srca neka dođu na predstavljanje njegovog novog albuma.

foto: arhiva Antonio Tkalec

 

Ostavi komentar