Tvrtka AMP d.o.o. sa sjedištem u Brezju usmjerena je na proizvodnju ambalažnih materijala od jednoslojnih, dvoslojnih ili troslojnih folija za pakiranje pretežito prehrambenih proizvoda, prema potrebama kupaca. Ambalažne materijale isporučuju se u obliku formiranih vrećica ili tiskanih folija u rolama za automatsko pakiranje, pretežno za hrvatsko i slovensko tržište. Oko 25 posto proizvodnje izvozi se u inozemstvo. 

Od 1992. godine, kad je osnovana, tvrtka je u neprekidnom razvoju i broji 13 stalno zaposlenih s daljnjim trendom povećanja tog broja. Do danas su razvili proizvodne programe ambalažnih materijala ili vrećica za pakiranja kave i čajeva, tjestenina, smrznutih i vakuumiranih prehrambenih proizvoda, svježeg voća i povrća te ostalih neprehrambenih proizvoda.

Stabilnost AMP-a leži u neprestanom ulaganju sredstva u modernizaciju proizvodnog procesa i novih tehnologija, kao i ulaganju u svoje zaposlenike. Karakterizira ih profesionalni pristup, vrhunska kvaliteta te stručan kadar. Nakon 25 godina poslovanja u objektu koji se nalazi uz obiteljsku kuću vlasnika, vlasnici su se odlučili preseliti u gospodarsku zonu koja se nalazi u blizini sjedišta tvrtke.

Direktor Branko Klobučarić
Direktor Branko Klobučarić

Od poslovnih partnera ističu tvrtke Koestlin, Encian, Čakovečki mlinovi, Mesna industrija Braća Pivac, Gotes, PIK Rijeka, Fragaria i Spectar Trade. 

-Treba svaki dan pratiti trendove i potrebe tržišta, kao i novu tehnologiju. Potrebno je biti konkurentan prema kupcima i razviti fer odnos s djelatnicima-kazao nam je direktor Branko Klobučarić.

 Zbog potreba tržišta i želje za širenjem proizvodnje krenuli su u projekt proizvodnje i opremanje poslovno proizvodne hale na lokaciji poduzetnička zona Brezje. U nekoliko mjeseci je izgrađena proizvodno skladišna hala od 822,65 metara kvadratnih te su povećani proizvodni kapaciteti u dijelu kaširanja folije nabavkom novog stroja za kaširanje kapaciteta 300 m/s. Vrijednost projekta iznosi 5.816.090 kuna, dok je iz Europskog fonda za regionalni razvoj dobiveno 2.352.073 kuna. U travnju ove godine svečano su otvorili novu proizvodnu halu koja će doprinjeti jačanju konkuretnosti na tržištu, razvoju i zapošljavanju u prerađivačkoj industriji.

AMP d.o.o.

Brezje 67 a, Lopatinec

TEL: +385 (0)40 855 545

MOB: +385 (0)98 284 446

www.amp-ambalaza.hr

Ostavi komentar