Advent kod Matoša u Zagrebu predstavlja bogat program

Ovog vikenda započinje Advent kod Matoša i donosi bogat program te, kako kažu iz organizacije, naj-šik lokaciju koja bi ponovno mogla ponijeti titulu najfotografiranije adventske lokacije u Zagrebu!

Dječi program svakog vikenda prijepodne

Već ove subote stiže mađioničar Japa i dječji disko. Dan kasnije, u nedjelju, klinci će uživati u glazbeno – animacijskom programu Šarenog svijeta koji će im predstaviti slikovnicu “Snježna priča jedne jele, jedne zime bijele” te se kasnije razgibati u disku.

Za mališane je pripremljen i Dječji doček Nove godine uz predstavu, Djeda Mraza i prigodnu animaciju i još poneko iznenađenje.

Devet crvenih ugostiteljskih kućica

Uobičajeni, a opet drugačiji, koncept blagdanske street food ponude bit će dostupan u devet kućica među kojima je i ona s oznakom Michelin BiB Gourmand!

Uz tradicionalna hrvatska zimska jela, tu je i vege ponuda i brojni specijaliteti kao što su dimljeni marinirani sporo pečeni buncek s pjenicom od francuske salate, konfitirana patka umotana u mlince, štrudla od krvavica i kiselog kupusa s preljevom od kiselog vrhnja i vlasca… Ljubitelji slatkog uživat će u štrudli od jabuke, cimeta i meda s umakom od vanilije, fritulama s jabukama, čokoladom, cimetom, germknedlama punjenima šljivom i čokoladom s umacima i posipima, cannolima… Melem za gurmane!

Glazbena ponuda: miks urbanih žanrova

Bit će jazza, swinga, funka, rocka, popa… za svakog ponešto!
Sve detaljne informacije o programu, koncertima i radnom vremenu dostupne su i na Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Ostavi komentar