Zapečene palačinke uvijek nestanu u trenu

Palačinke su jednostavno, domaće jelo s kojim se ne može pogriješiti. Bilo da se spremaju kao brzi obrok i jedu „direktno iz vruće tavice“ ili kao desert, dodatno zapečene u pećnici s punjenjem ili pak kao glavno jelo pohane i punjene sirom i šunkom, palačinke uvijek nailaze na odobravanje i rijetki su oni koji ih ne vole.

Sastojci potrebni za pripremu palačinki nalaze se uvijek na zalihi u svakom domaćinstvu, a spremne su za konzumaciju već nakon pet minuta. Zbog toga su postale sastavnim dijelom svakog jelovnika i još uvijek imaju brojne obožavatelje među mlađim i starijim generacijama.

Kako pak se pripremaju zapečene palačinke punjene sirom i orasima, pokazala nam je Anđelka Pintarić iz Nedelišća. Njene palačinke samo su jedan od specijaliteta koje ona vrhunski priprema, doznali smo.

Cijeli članak donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 26. veljače, možemo kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE