Vinska kuća Kossi

Vina Kossi
Štrigova 119
T/F: 040/851-110
M: 099/341-8144
E: [email protected]Vino u ponudi
rajnski rizling, graševina, pinot bijeli, pušipel, cuvee štrigovsko misno (mješavina sorti – dominantan rizling)Najnagrađivanija vina

rajnski rizlingVino ponos kuće

predikatne berbe sortiDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane (uz najavu)
Individualni posjeti
Posjeti grupa
Smještaj

Nakon degustacije predikata – ugodno noćenje


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ko-ssi, tj. njihovi vinogradi, nalazi se na južnim i jugozapadnim brežuljcima koji okružuju centralno mjesto međimurskog vinogradarstva – Štrigovu. U njoj se nalazi i proizvodni pogon s podrumom kapaciteta preko 1000 hl, iz kojeg možete kušati vina: pušipel, graševina, pinot bijeli, rajnski rizling u raznim varijantama od suhog do poluslatkog, kao i već tradicionalnu mješavinu sorti – cuvee misno vino. Prezentanti će biti vlasnici Milivoj ili sin Krunoslav, sommelieri i licencirani podrumari i vinogradari. Vinarija postoji preko 35 godina. Vinska kuća Kossi, osim podruma, posjeduje i lijepo uređenu salu, koja može primiti do dva autobusa posjetitelja i u kojoj vas mogu ponuditi s tradicionalnim međimurskim jelima. Ako netko želi prenoćiti, i za to imaju rješenje u, za sada, nekoliko dvokrevetnih soba, do završetka većih smještajnih jedinica. U blizini se nalaze Toplice Sveti Martin (5 km), kao i druga termalna kupališta (15 do 20 km). Domaćini će vas uputiti i na ostale interesantne znamenitosti ovog kraja, koje se nalaze uz Međimursku vinsku cestu.
Kompletna ponuda kojom se može podičiti ovo gospodarstvo zasigurno je poziv svim dobronamjernicima da se odazovu pozivu i lijepo odmore u ovom živopisnom krajoliku, okruženom prekrasnom prirodom. Prednost su u svakom slučaju smještajni kapaciteti pa se gosti mogu i malo dulje vremena zaustaviti u ovom smirujućem krajoliku te zadovoljiti sva svoja osjetila probranim vinima i specijalitetima međimurske kuhinje.

Ostavi komentar