Vinogradarstvo i podrumarstvo Kocijan

Vina Kocijan
Štrigova 131
40312 Štrigova
T/F: 040/851-109
M: 098/182-6118
E: [email protected]
[email protected]Vino u ponudi
pušipel, graševina, chardonnay, rajnski rizling, sauvignon, traminac mirisavi, cabernet sauvignon i kupaža “Štrigovska zvona”Najnagrađivanija vina

pušipel, traminac mirisavi, graševinaVino ponos kuće

traminac mirisaviDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Individualni posjeti
Posjeti grupa

Najbolji hrvatski traminac stvoren je u njihovom podrumu 


Na samom ulazu u međimursku prijestolnicu vina Štrigovu nalazi se vinska kuća obitelji Kocijan, obitelji koja je rasadnik i postojanost vrsnih vinogradara i vinara. Danas je vode Petar i Andreja, mladi bračni par koji njeguje obiteljsku tradiciju, ali i prati te provodi nove tehnologije u vinogradarstvu i vinarstvu. Upravo je spoj obiteljske tradicije i novih saznanja urodio fantastičnim proizvodom, mirisavim tramincom, vrhunskim vinom koje je Kocijanove vinulo u sam vrh hrvatskog vinarstva.
Zbog mirisavog traminca, redovne ili izborne berbe, dolazi se u podrum i kušaonicu obitelji Kocijan, u njemu se kod ove drage tradicijske međimurske obitelji uživa i zadovoljno odlazi s velikom željom što prije se vratiti i prepustiti božanstvenom uživanju u kapljici koja sama govori sve o sebi.
Kocijanovi stvaraju kvalitetna i vrhunska vina sorti moslavac, pušipel, chardonnay, graševina i rizling rajnski, sauvignon i cabernet sauvignon, a ponosni su i na kupažu “Štrigovska zvona”. Za sada u kušaonicu mogu primiti i pogostiti 30-ak osoba, a svoje mjesto kod njih pronađu manje grupe ili parovi koji žele osjetiti svu bajkovitost okusa i mirisa međimurskog vina. Kocijanovi nikada ne zatvaraju vrata svog podruma i kušaonice, a posebno radosno goste, turiste, putnike namjernike i sve ljude koji vole vino i društvo primaju u dane Urbanova te za Martinje i Vincekovo, svetkovine vina u najljepšem međimurskom kraju. Zbog Kocijanovih, njihove dobrote i vrhunske kapljice, voli se Štrigova.

Ostavi komentar