Obiteljska vinarija Horvat

Vinogradarstvo i podrumarstvo Vladimir Horvat
Sveti Urban 279
T: 040/830-125
M: 091/889-2393
E: [email protected], [email protected]Vino u ponudi
Horvatov izbor, rajnski rizling, graševina, pinot bijeli, sauvignon, muškat žuti, pušipelNajnagrađivanija vina

Horvatov izbor, pinot bijeli, sauvignonVino ponos kuće

Horvatov izbor, pušipel selectionDodatna ponuda
Kušaonica – podrum
Prodaja vina u sklopu vinske kuće
Ponuda hrane
Individualni posjeti
Posjeti grupa

Naša vina govore o nama


Na temeljima i tradicionalnom gornjomeđimurskom vinogradu obitelji Hudin u Svetom Urbanu, međimurskom vinskom raju, Vladimir i Danica Horvat započeli su svoju uspješnu vinsku stvarnost, koja je nakon 15 godina urodila plodovima koji se zovu lijepi nasadi vinograda i odlična vina. Horvatova vina jesu vina trenutka i onda čovjek u njima uživa, uronjava u jedan ljepši svijet, svijet stvaranja, putovanja, kreacije i bajkovitosti. To je zato jer su vina obitelji Horvat njihov izbor koji žele podijeliti s drugim ljudima, njima uvijek dragim i dobrodošlim gostima, kupcima i potrošačima. Horvatovima su vina ponos i stoga ih stvaraju s puno emocija, znanja, volje i skrbi – brižno, kako bi u bačvi, boci i na kraju u čaši izgledali poput kristala koji blista na bregovitom Svetom Urbanu.

Horvatov izbor, pinot bijeli, rizling rajnski, graševina, muškat žuti, sauvignon i povrh svega pušipel najbolja su vina koja zriju u velikom podrumu koji svojom dubinom dodiruje ostatke nekadašnje rimske ceste kojom su se ovuda vozili velikaši i vojnici, zastajući uz ondašnje klijeti i podrume.

Vladimiru i Danici u poslu pomažu sinovi Robert i Miran, koji skrbe da u podrum dođe kvalitetno grožđe koje raste na obližnjim bregovima, koji je svaki za sebe vinogradski biser. Ponos i gostoljubivost odlike su Horvatovih. Meso z tiblice, slanine, sir, cvirki (čvarci), cvirkovi kolačeki (pogačice s čvarcima) i druga tradicijska jela dolaze iz Daničine kuhinje ravno na stol u kušaonici ili terasi koja je desetak metara udaljena od prvih redova vinograda. Kod Horvatovih je u svako godišnje doba upravo onako kako srce kaže. A ono kaže: da! Uostalom, i Horvatovi vele: Naša vina govore o nama.

.

Ostavi komentar