Restoran Bambina otvorio svoja vrata

Novi restoran u gradu otvorio je svoja vrata u subotu 19. listopada na adresi Mihovljanska 70 pokraj Tegre. Ljubica Pintarić kao kuharica i gastronomka u tome je pronašla sebe i kaže kako joj je bio životni san otvoriti vlastiti ugostiteljski objekt.

Zajedno sa suprugom koji je također ugostitelj uspjela je u tom naumu i otvorila restoran Bambina. Povodom otvorenja organizirana je humanitarnu manifestaciju “Kuhajmo s ljubavlju”. Cilj je pomoć najsiromašnijima, beskućnicima, siročadi, bolesnima, gladima…. Članovi Hrvatskog kuharskog saveza će pripremati razna jela, deserte i slastice. Konzumacija hrane, pića dobrodošlice posjetiteljima su besplatne uz dobrovoljne priloge koje će organizatori donirati sestrama sv. Majke Terezije.

Koncept restorana je u ala carte ponudi, cateringu i dostavi hrane a od hrane je u planu tradicionlna talijanska kuhinja, tradicionalna međimurska kuhinja, pizze i nešto novije i drugačije po čemu će se razlikovati od drugih restorana,
Nakon večere na rasporedu je podjela zahvalnica sudionicima i sponzorima, slijedi plesnjak uz legendarnog Maria Mustača & bend.

Galeriju pogledajte ovdje (restoran Bambina)

Foto:Mario Golenko

Ostavi komentar